top of page

LENGTEKLIMMEN

Blueberry-Hill

Lengteklimmen in Blueberry-Hill mogelijk van: 

- 8 tot 11 jaar. 

- 12 tot 18 jaar.

In het eerste stadium van het sportklimmen leren we correct beveiligen en de basisklimtechniek.

We proberen zo veel mogelijk speelsgewijs nieuwe vaardigheden aan te leren. In deze groep kunnen de klimmers hun Blueberry Hill pas, KVB1 of KVB2 behalen. Hiermee kunnen ze zelfstandig komen klimmen in Blueberry Hill. Nadruk ligt op gezellig en veilig klimmen.

In tweede stadium van het sportklimmen werken we vooral aan de verfijning van de klimtechniek en starten we met simpele fysieke training. Motivatie en inzet om een hoger niveau te klimmen is belangrijk.

Voorbereiden om te klimmen
Lengteklimmen: Doe mee

PRIJS EN OPTIES

€240,- (€220,- KBF)

1 Training per week

 klimmers moeten geen lid zijn van de klim-en bergsportfederatie (KBF) om deel te nemen aan de wekelijkse trainingen. Indien ze wel lid zijn krijgen ze een korting van 20 euro op het inschrijvingsbedrag.  Alle materiaal (behalve klimschoenen), toegang, begeleiding, verzekering en een club T-shirt zijn inbegrepen.

€300,- (€280,- KBF)

2 Trainingen per week

Klimmers moeten geen lid zijn van de klim-en bergsportfederatie (KBF) om deel te nemen aan de wekelijkse trainingen. Indien ze wel lid zijn krijgen ze een korting van 20 euro op het inschrijvingsbedrag.  Alle materiaal (behalve klimschoenen), toegang, begeleiding, verzekering en een club T-shirt zijn inbegrepen.

Lengteklimmen: Prijslijst
OPTIE 22_23-01.png
Lengteklimmen: Afbeelding

SPORT @KORTRIJK INITIATIELESSEN

Via de webshop van de stad Kortrijk kan bij de start van het seizoen ingeschreven worden voor 3 testlessen. Via deze testlessen kan je dan ook voor het volledige seizoen inschrijven.

01_Kortrijk-logo-web_ROOD-pos-484x600.jpg
Lengteklimmen: Wie wij zijn
bottom of page