top of page

BOULDEREN

BlackBoxBoulder

Boulderen in BlackBox Boulder.

Mogelijk van 12 tot 18 jaar.

Door de komst van een boulderzaal bieden we ook boulderlessen aan. Boulderen is klimmen zonder touwen of materiaal. Je klimt boven matten die je val breken als je de muur af komt. Het is een "krachtsport" hierdoor vinden we het als sportclub enkel gepast om kinderen vanaf 12 jaar te laten deelnemen. In de klimlessen komen verschillende vaardigheden aan bod zoals: leren vallen, basisklimtechniek, basis kracht enzovoort.

Close Up muurklimmen
Boulderen: Doe mee

PRIJS EN OPTIES

€240,- (€220,- KBF)

1 Training per week

 klimmers moeten geen lid zijn van de klim-en bergsportfederatie (KBF) om deel te nemen aan de wekelijkse trainingen. Indien ze wel lid zijn krijgen ze een korting van 20 euro op het inschrijvingsbedrag.  Alle materiaal (behalve klimschoenen), toegang, begeleiding, verzekering en een club T-shirt zijn inbegrepen.

€300,- (€280,- KBF)

2 Trainingen per week

Klimmers moeten geen lid zijn van de klim-en bergsportfederatie (KBF) om deel te nemen aan de wekelijkse trainingen. Indien ze wel lid zijn krijgen ze een korting van 20 euro op het inschrijvingsbedrag.  Alle materiaal (behalve klimschoenen), toegang, begeleiding, verzekering en een club T-shirt zijn inbegrepen.

Boulderen: Prijslijst
OPTIE 22_23-01.png
Boulderen: Afbeelding
bottom of page